maanantai 19. huhtikuuta 2010

Viime aikoina valmistunutta


Ystävälläni on basenji Heta, joka ei kauheasti nauttinut ulkoilusta menneen talven pakkasilla. Tein hänelle ensin pari yksinkertaisempaa puseroa, sitten innostuin kokeilemaan vähän edistyneempää mallia, josta kuva. Ei vain tehdessä tullut mieleen että mahapuolen joustinneule saattaisi aiheuttaa napituksen listojen irvistelyn. Aina oppii uutta kun tekee... Seuraavaan versioon täytyy myös vähän leventää hihoja/lahkeita niin on varmaan mukavampi päällä. Luonnonvalkoinen lanka 7 veljestä, punainen Jussi, lankaa meni 232 grammaa.


Heta on vähän kyllästynyt Kamalan Kutojatädin vierailuhin, ja yrittää tässäkin kiemurrella ulos viimeisimmästä luomuksesta.


Tällä Puro-huivilla osallistuin Novitan Neulomon Neuleet kiertoon -tempaukseen. Menekki kolme kerää eli 150 grammaa.Yllättävän hyvin värit asettuivat, vaikka huivissa on kolme eri väristä kerää! Tulevan talven Purot ovatkin lähinnä "tavallista" liukuvärjättyä lankaa, saa nähdä saadaanko talvelle 2011/2012 taas värikkäämpiä versioita esikuvansa Noron tyylin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti