perjantai 9. huhtikuuta 2010

Sukkaa pukkaa

Jo valmiiksi luulemani Noro-kontin kanssa kävi niin, että löysin hanskoista puretun lankakerän lisäksi loput neulomattomasta kerästä. Huivi on nyt jo aika pitkä, mutta jos tuon lopun vielä kuitenkin pistelisi siihen jatkoksi...

Novitan Neulomon Kesäksi kuntoon -tempauksessa olen aika hyvin saanut keskeneräisiä töitä valmiiksi, sukkia ynnä muuta pientä lähinnä. Opalin pätkävärjätty sukkalanka (420m/kerä) on melko riittoisaa: kahdesta kerästä olen tehnyt kahdet sukat ja lankaa on vielä kolmansiinkin! Nämä toiset tein vähän lyhyemmillä varsilla, jotta lanka paremmin riittäisi kolmansiin.Miehelle tehdyt liekkisukat olivat niin kovalla käytöllä, että piti tehdä vaihtosukat. Kotona näitä tosin on vain käytetty. Liekkikuvio taisi juntahtaa viimeistään siinä vaiheessa kun eräs kyläkauppias esiintyi julkisuudessa liekkipaita päällään. Kuvion ohje tinttitintin, Novitan Neulomosta, lanka 7 veljestä.Seiskaveikasta saa valmista huomattavasti nopeammin kun noista ohuista sukkalangoista, vaan molemmilla on omat hyvät puolensa.

Tänä iltana olisi tarkoitus aloittaa taas yksi uusi työ, Neulomon Neuleet kiertoon -tempaukseen ilmoitin tekeväni kahdella erivärisellä Purolla raidallisen kaulahuivin tähän tyyliin. Kuvan laitan siitäkin kun valmistuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti