maanantai 24. tammikuuta 2011

Hieman huonosti on tullut raportoitua loppuvuoden tekeleistä, Valmistuneet 2010 ei siis pidä alkuaan paikkaansa vaan niitä on paaljon enemmän. No, tarkemmin tänä vuonna, onneksi on varaa parantaa ;)

Sopivasti näin kuukausi joulun jälkeen lähtee äitille pehmeä paketti, näillä kun ei kuulemma ollut kiire. Sukat kokoa 41, malli perus-, menekki 102 grammaa Seiskaveikkaa. Pipo ja lapaset kutittamattomasta Lankamaailma Nordian Emma-akryylilangasta, menekki pipoon 95 g ja lapasiin 65 g. Pipon malli Schoeller&Stahlilta, lapasten omasta päästä. Lapasissa kuviona on hevosenkenkäpalmikko ja sen keskellä helmineuletta.Sitten sitä viime vuoden satoa. Osa tilaustöistä lähti joulun alla uusiin koteihinsa niin liukkaasti etten ehtinyt niitä kuvata, mutta ehtivätpä ajoissa. Lapaskynsikkäät menivät hyvälle ystävälleni ja hänen siskolleen, ovat kuulemma kätevät hevostallilla. Langat 7Veikka Raitaa ja Jättiraitaa, menekit muistaakseni 120 - 130 gramman tienoilla.

Myös tilaustyönä tehty slipoveri, 7Veikkaa 450 g, ohje Novitan.Villa-allergikolle tehty kukkakuvioinen myssy Marks&Kattensin Kasperista. Lankaa meni kaksi kerää, ohje Schoeller&Stahlin.Useampi työ on tälläkin hetkellä kesken, raporttia niistä kunhan jotain valmistuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti